Pennut

Tavoitteeni on kasvattaa kestäviä pieniä paimenkoiria, jotka ovat fyysisesti ja henkisesti rotumääritelmän mukaisia.

Heeleri tarvitsee tarpeeksi lenkkeilyä ja tekemistä, se ei ole sohvankoriste. Tekemisen ei tarvitse olla valion arvoon tähtäävää (toki saa myös sitä olla), pääasia on, että koiralla on puuhaa omien ihmistensä kanssa ja ihmisillä on lemmikille tarpeeksi aikaa. Heeleri ei ole tarha/ulkokoira. Heelerin kanssa voi harrastaa monenlaista, esim: pelastushaku, jälki, rallytoko, paimennus, agility tms. 

Pentujen tulevilta kodeilta toivon hyvän koiranhoidon lisäksi halukkuutta yhteydenpitoon sekä sitoutumista käyttämään pentunsa aikuisiällä silmä- ja polvitarkastuksissa. Toivon myös, että kasvattini kävisivät kerran-pari näyttelyssä sekä MH-kuvauksessa, luonnetestissä tai jalostustarkastuksessa.

Meidän pentumme tottuvat kodin ääniin, toisiin koiriin, lapsiin, erilaisiin alustoihin, autoiluun ja niiden kanssa ulkoillaan. Pennut käyvät eläinlääkärissä silmätarkastuksessa ja pentutarkastuksessa sekä tunnistusmerkitään mikrosirulla. Luonnollisesti pennut myös rekisteröidään ja ne saavat Kennelliiton rekisteripaperit.
Luovutan pennut uusiin koteihinsa noin 8 viikon iässä.

Olen Suomen Lancashire heeler-yhdistyksen sitoumuskasvattaja.
Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.
Olen Suomen Koirankasvattajien eli SUKOKAn jäsen.

Mikäli kiinnostuit pennuistani, ota yhteyttä ja kerro millainen koti teillä olisi pennulle tarjota. Seuraava askel on sopia tapaaminen, jolloin tulette meille tutustumiskäynnille. Lue myös tämä sivu.

Kyselyt sähköpostilla kirsi@kotisaari.com
tai puhelimitse 050-4138792 
(EI tekstiviestikyselyitä)

Kuvia ja kuulumisia löytyy myös Facebook -sivulta sekä blogista www.heeleri.vuodatus.net